asiek_16 Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 no i się chyba nigdy nie dowiemy czytałam na jakimś forum, że ktoś z Krakowa codziennie przechodzi koło Ambasady i w końcu spytał co z tymi gwiazdkami, ale odpowiedzieli mu, że nie powiedzą bo to jest informacja wyłącznie wewnętrzna
melasia Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 Ja dla zartu napisalam o gwiazdkach...bo to temat rzeka:P
Kasia_XX8 Napisano 21 Maja 2009 Zgłoś Napisano 21 Maja 2009 hej moja historia jest troszke inna, bo ja na rozmowie nie dostalam wizy, ale potem w drodze powrotnej do domu do mnie zadzwonili i powiedzieli ze jednak mi ja dadza (przeczytajcie jak cos w Kasia_XX8 -> Formalnosci .. etc) wiec przyjechal typ po paszport, zazwiozl go do ambasady i przywiozl mi go tydzien pozniej z powrotem. Ale ja nie dostalam zadnej z tych karteczke? dlaczego wtedy? to cos znaczy? pozdrawiam
madzia77 Napisano 21 Maja 2009 Zgłoś Napisano 21 Maja 2009 NIc sie nie martw, to nic nie znaczy To tylko informacja o tym, ze amerykańska wiza nie gwarantuje wjazdu na teren USA plus telefony, pod które należy zadzwonić w razie problemów podczas pobytu w USA lub podczas przekraczania granicy. Ot - tyle
andyopole Napisano 21 Maja 2009 Zgłoś Napisano 21 Maja 2009 hej moja historia jest troszke inna, bo ja na rozmowie nie dostalam visy, ale potem w drodze powrotnej do domu do mnie zadzwonili i powiedzieli ze jednak mi ja dadza (przeczytajcie jak cos w Kasia_XX8 -> Formalnosci .. etc)wiec przyjechal typ po paszport, zazwiozl go do ambasady i przywiozl mi go tydzien pozniej z powrotem. Ale ja nie dostalam zadnej z tych karteczke? dlaczego wtedy? to cos znaczy? pozdrawiam Nic sie nie martw, ta kartka to tylko swistek z informacja. Ja tez jej nie dostalem, pewnie zarowno w moim jak i w Twoim przypadku zabraklo zszywek w zszywaczu i leniwemu urzednikowi juz sie nie chcialo zaladowac nowych bo fajrant sie zblizal.
Atrix Napisano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2009 Hehe no fakt , bylem w ambasadzie amerykanskiej w warszawie okolo 2 miesiecy temu , doczepili mi nad wizą taka żółtą kartkę i dokladnie to samo na niej pisze . Mozesz ja oberwac i nic sie nie stanie ale napiej niech jest.
Rademedes Napisano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2009 ja ponowie prosbe niech ktos to w wolnym czasie wklei tutaj, albo jakis skan
czarekkkkk Napisano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2009 http://img197.imageshack.us/i/img0419k.jpg/ drugie rozmazane http://img14.imageshack.us/i/img0421tcc.jpg/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.