muzzy Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 Dopisz drukowanymi literami, czarnym dlugopisem to co zapomniales, nic sie nie stanie.
sly6 Napisano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 najwyzej Ci powiedza abys dopisala lub tez na rozmowie powiesz z Konsulem jak sie maja sprawy
Kasia_XX8 Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2009 uffffffffffff .... wielkie uffffffffffff bo juz myslalam ze bede musiala jeszcze raz wypelniac ta forme i wogole ... dzieki wam :) p.s. jutro ma spotkanie w londynie na 12 30
nataliap81 Napisano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2009 kasia xx8 napisz jak ci poszlo!!!!!!!:-)))))
Kasia_XX8 Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2009 heeeeeeeeejjjjjj !!!!!! dostaaaaaaalaaaaaaaam vise!!!!!!!!!!!!! juhuuuu !!!!!!!!!! ale normalnie mowie wam scena jak z filmu; najpierw mi odmowili na rozmowie, a potem jak juz wracaalamm do domu, zadzwonili do mnie z ambasady ze jednak mi wydadza ta vise!!!! ja cie krece:) mial ktos z was taka historie jak ja? czy o czyms to swiadczy? ojej ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heheheh
sly6 Napisano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2009 Jak narazie jestes 1 przypadkiem takim Sa przypadki ze dzwonia do kogos ze jednak wizy nie otrzymal chociaz na rozmowie bylo co innego powiedziane lub tez dzwonia aby dana osoba sie stawila z paszportem i wtedy wiza jest anulowana.
Rademedes Napisano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2009 rzeczywiscie ciekawy przypadek, czyli musisz im ponownie paszport dostarczyc ;-) napisz cos wiecej
Kasia_XX8 Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2009 tak, teraz musze zaplacic ok £30 zeby sobie koles z ambasady (kurier) przyjechal po mooj paszport i dostarczyl go z powrotem do ambasady .... moge wam przyslac meila jakiego dostalam, mowiacym co mam teraz zrobic, jak wyslac ten paszport caly .... dziwna historia, co? ale sie naplakalam po rozmowie, mowie wam ... retys a potem ten telefon, w pociagu jak wracalam, ze jednak oni mi issue visa heheh napiszcie jak cos wiecej mam napisac .... pozdrowka dla was
sly6 Napisano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2009 Napisz cos wiecej o rozmowie,czy dalo sie rozmawiac ....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.