cipiripister Napisano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2009 rowniez szukam osob chetnych do wspolnego zamieszkania w nyc, nawet na troche wiecej niz okres wakacji....
szpackyu Napisano 18 Maja 2010 Zgłoś Napisano 18 Maja 2010 hej hej hej ja prawdopodobnie od 11go czerwca bede w ny szukam mieszkanka prace juz mam, tyle ze moje biuro podrozy jeszcze mi nie ogarnelo wizy :/ ale szukam ludzi chetnych na mieszkanko w NYC! gg:2079500, mail: marcin{at}emmsfolio.pl
Borrys Napisano 27 Maja 2010 Zgłoś Napisano 27 Maja 2010 Jade na job hunting do Nowego Jorku 6. czerwca. Ze mna jedzie moj brat.
drakon18 Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Byłem na Job hunt 2 lata temu w NYC.Pracę da się znależć szybko..knajpy na manhattanie,bazarynka.Z mieszkaniami teraz jest prosto,wielu ludzi wynajmuje.
Borrys Napisano 1 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2010 Pytanie do osob z grupy Magdy (mags21) czy macie mieszkanie? My z bratem myslimy nad zmiana mieszkania i moglibysmy do was dolaczyc. Pozdrawiam,
Kamil6 Napisano 17 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2010 pytanie do osób które były w te wakacje na Job Hunting w NY: Da rade znaleść prace na miejscu??
Rodia Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 pytanie do osób które były w te wakacje na Job Hunting w NY: Da rade znaleść prace na miejscu?? No właśnie, ponawiam pytanie - da radę?
sly6 Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 pytanie jest czy sie bedzie szukac pracy,czy jest sie na to przygotowanym,jak szukanie pracy np w Polsce czy tez gdzies indziej Wam wychodzilo,macie na tyle kasy aby np nie pracowac 2-4 tyg i zyc..co umiecie,czy kazda prace przyjmiecie...tych pytan troche jest i sa osoby ze zaraz cos znajda a sa takie i ze 1 miesiac to moze potrwac..
Rodia Napisano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2011 Czaję. To w sumie ma sens. Kasy mam nadzieję, że będę miał wystarczająco, żeby nie pracować i wyżyć, gorzej z tym, że obecność na czymś takim w&t jednocześnie implikuje, że trzeba tam pracować, inaczej cofają wizę A czy strony typu bazarynka są coś warte?
sly6 Napisano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2011 mozesz szukac po takich stronach ale pod warunkiem ze po 1 tyg pracy ktos Ci zaplaci no i jak dobrze trafisz wiec moze do szukania wlacz swoje nogi a gdzie masz napisane ze jak jedziesz sama szukac pracy to Ci moga cofnac wize tzn status?moze byc takie cos jak lecisz ale do danej pracy a nie zglosisz sie tam lub tez uciekniesz bez pozwolenia na zmiane pracy a pracodawca Cie zglosi do sevis..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.