Rademedes Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 On raczej chcial zebys mu swoje zdjecie wyslala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasai Napisano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Z tymi małżeństwami to ja bym uważał ... nie wiem czy jest możliwe spisanie jakiejś specjalnej umowy ale znam przypadki że potem lasencje nie chcą dać rozwodu i dalej kasę żądają. Także czasami może to być never ending story. A nie ma jakiegoś innego sposobu obejścia systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 znalesc kogos porzadnego lub tez z milosci to chyba to masz na mysli aby takie cos obejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakj Napisano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Z tymi małżeństwami to ja bym uważał ... nie wiem czy jest możliwe spisanie jakiejś specjalnej umowy ale znam przypadki że potem lasencje nie chcą dać rozwodu i dalej kasę żądają. Także czasami może to być never ending story.A nie ma jakiegoś innego sposobu obejścia systemu? Rozwod to nie problem. Mozna go dostac bez zgody drugiej osoby. Powiedziec, ze sie nie ma kasy i nie placic. Niech sami sie wkopia za to, ze frad zrobili Moga sie mscic i rowodzic, ale lepiej placic przed usluga 40%, a po usludze 60%, zeby kusilo o koszta. Mozna intercyze podpisac poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.