Chomik Napisano 26 Marca 2005 Zgłoś Napisano 26 Marca 2005 Karina naprawde pracujesz w Imigration ? Jestem totalnie zaskoczona, ale pewnie cos bajerujesz...Karina naprawde pracuje w Emigration czy to tylko taka sciema ? Gdybys, Dorotko, troche bardziej zaglebila sie w Forum, to bys NIGDY nie napisala takich rzeczy - Karina nie tylko pracuje w Immigration, ale jest bezdyskusyjnie najwazniejsza osoba na naszym Forum i Jej wiedza az poraza. :shock: Mam nadzieje, ze takie niedowierzania nie spowoduja np. Jej odejscia... Pozdrawiam...
karina Napisano 26 Marca 2005 Zgłoś Napisano 26 Marca 2005 Chomiczku, bez przesady.. Ani nie jestem najwazniejsza, ani nie mam porazajacej wiedzy - dziele sie tym z czym mam na co dzien do czynienia - moze komus sie przyda. A moje odejscie - ... no chyba , ze sam mi kazesz Wesolych Swiat dla Wszystkich !
dorotka Napisano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 Sorki Karina oczywiscie nie mialam nic zlego na mysli. Nie mialam pojecia ze osoby ktore pracuja w Immigration zagladaja na to forum. Zwracam honor i mam nadzieje ze bedziesz w miare mozliwosci udzielala pomocy na forum. Dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.