sly6 Napisano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2009 A TY gdzie bedziesz miec rozmowe?w Krakowie czy tez w Warszawie?z tego co pisza osoby to w Krakowie mozesz dluzej czekac ale to od Ciebie zalezy bo jak powiesz na infolinii ze chcesz isc szybko to moga dac Ci jakas date bliska.
asiek_16 Napisano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2009 ulkaak-byłam w ostatnim tygodniu lutego, bodajże 25 lutego. no z tym, że byłam w Krakowie na rozmowie
ulkaak Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2009 ja do Krakowa ide mam nadzieje ze mi szybka ustala termin. na tej stronie co sie sprawdza czas oczekiwna na rozmowe pisze ze 2 dni sie czeka ,nie wiem ile w tym prawdy asiek 16: dostalas wize?
asiek_16 Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2009 tak dostałam w sumie tylko na rok, tzn gdybym chciała lecieć w następne wakacje to mogę bo mam do 24 sierpnia 2010 r. wize ważną, aczkolwiek w następnym roku zamierzam zwiedzić Egipt, albo Rodos, bo do USA lece do rodziny na 2 miesiące no z tym, że ja mam 16 lat, mój tata też ma wize ale na 10 lat... więc nie wiem-może bali się, że tam będe chciała zostać? :] no nie wiem, w każdym bądź razie w te wakacje lece bo bilet już jest kupiony no ale może akurat nie będziesz długo czekać na termin
ulkaak Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2009 super:) to fajne bedziesz miec wakacje:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.