magda79 Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkim, Mam pytanie, przyjechalam tutaj na wizie K1 i juz po slubie, pod koniec grudnia wyslalismy papiery o Adjustment of Status. Jestem juz pod odciskach, dostalam pozwolenie o prace i Advance Parole. Dostalam dzisiaj Notice of Action, ze moja sprawa zostala przeniesiona do Californi w celu przyspieszenia sprawy. Nie wiecie co to moze oznaczac? Papiery skladalam w Chicago, a mieszkamy w Madison, Wisconsin, wiec biometrics mialam robione w Milwaukee. Na odciski palcow musialam jechac 3 razy, pierwszy nie mogli odnalezc moich odciskow w komputerze, a drugi raz FBI nie zaakceptowalo moich odciskow. Myslicie, ze przeniesienie ma cos z tym wspolnego? Czy ktos z wam mial juz taka sytuacje? Pozdrawiam i dziekuje
KW Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2009 Kiedys przenosili do kaliforni jak chcieli przyspieszyc jakies biuro i wtedy zatwierdzali sprawy bez interview tak wiec to bardzo dobry znak trzymaj kciuki i sprawdzaj status na USCIS.com jak chesz poczytac wiecej zajzyj na AOS forum na visajourney.com i wrzuc w wyszukiwarke "CSC transfer"
emi82 Napisano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2009 Moja sprawe tez przeniesli do Kalifornii zanim jeszcze pobrano mi odciski. Mam nadzieje ze to bedzie dobry znak i faktycznie przyspieszy to cala procedure
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.