berenika Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Witam ! Ostatnio ubiegałam sie o wyjazd PCT z biurem CICD . niestety po weryfikacji stwierdzono ze firma przyjmujaca mnie na praktyki nie spełnia wszystkich wymagań . Koszt programu to $950 + wykupione ubezpieczenie o wartości $630 . czy wie ktoś jaką sumę powinni mi zwrócić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 a co masz napisane w umowie jesli taka byla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berenika Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Witam !Ostatnio ubiegałam sie o wyjazd PCT z biurem CICD . niestety po weryfikacji stwierdzono ze firma przyjmujaca mnie na praktyki nie spełnia wszystkich wymagań . Koszt programu to $950 + wykupione ubezpieczenie o wartości $630 . czy wie ktoś jaką sumę powinni mi zwrócić ? Nie podpisałam jeszcze umowy . cała sprawa zakończyła sie przed oficjalnym podpisaniem papierów . dotychczas wysłałam im tylko dokumenty bez mojego podpisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.