Pioti Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 hej. kupilem bilet krk-ord w biurze turystycznym w kraku (lufthansa city center). rezerwacje zrobilem juz jakis czas temu, zaplacilem. po czym na stronie LH w zakladce "moje rezerwacje" nawet w tym samym dniu pojawila sie po wpisaniu nazwiska i numeru rezerwacji cala trasa, plan podróży itd. jak sprawdzalem dzisiaj ta samą zakladkę pisze: brak rezerwacji...?? why? na stronie tego biura rezerwacja jest normalnie po wpisaniu danych aktualna. czy to tylko chwilowy bląd stronki internetowej LH? help...?
Rademedes Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 mam tak samo, widac maja jakis problem mozesz sprawdzic na http://www.checkmytrip.com moja rezerwacja tam wyskakuje
Pioti Napisano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2009 na tej drugiej stronce tez jest ok...widocznie informatycy lufthansy czasami też śpią
Pioti Napisano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2009 i mojej rezerwacji dalej na stronie lufthansy nie ma. na stronie checkmytrip wszystko jest w porządku, a w zakladce moje rezerwacje Lufthansy nie ma rezerwacji....ma ktoś dalej taki problem??
Rademedes Napisano 10 Maja 2009 Zgłoś Napisano 10 Maja 2009 u mnie tez nadal nie ma na stronie lufthansy
_GaBi_1980 Napisano 12 Maja 2009 Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 a czy ta rezerwacja wogóle pojawi się na stronce Lufthansy? Ja czekam, czekam i nic. Mam nadzieje,ze nie zrobie wielkich oczu 4 czerwca na lotnisku:)
_GaBi_1980 Napisano 13 Maja 2009 Zgłoś Napisano 13 Maja 2009 dzwoniłam:) mają problem ze stronką, ale telefonicznie można sprawdzić rezerwację. U mnie wszystko OK
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.