Pioti Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 hej. kupilem bilet krk-ord w biurze turystycznym w kraku (lufthansa city center). rezerwacje zrobilem juz jakis czas temu, zaplacilem. po czym na stronie LH w zakladce "moje rezerwacje" nawet w tym samym dniu pojawila sie po wpisaniu nazwiska i numeru rezerwacji cala trasa, plan podróży itd. jak sprawdzalem dzisiaj ta samą zakladkę pisze: brak rezerwacji...?? why? na stronie tego biura rezerwacja jest normalnie po wpisaniu danych aktualna. czy to tylko chwilowy bląd stronki internetowej LH? help...?
Rademedes Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 mam tak samo, widac maja jakis problem mozesz sprawdzic na http://www.checkmytrip.com moja rezerwacja tam wyskakuje
Pioti Posted May 5, 2009 Author Report Posted May 5, 2009 na tej drugiej stronce tez jest ok...widocznie informatycy lufthansy czasami też śpią
Pioti Posted May 9, 2009 Author Report Posted May 9, 2009 i mojej rezerwacji dalej na stronie lufthansy nie ma. na stronie checkmytrip wszystko jest w porządku, a w zakladce moje rezerwacje Lufthansy nie ma rezerwacji....ma ktoś dalej taki problem??
Rademedes Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 u mnie tez nadal nie ma na stronie lufthansy
_GaBi_1980 Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 a czy ta rezerwacja wogóle pojawi się na stronce Lufthansy? Ja czekam, czekam i nic. Mam nadzieje,ze nie zrobie wielkich oczu 4 czerwca na lotnisku:)
_GaBi_1980 Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 dzwoniłam:) mają problem ze stronką, ale telefonicznie można sprawdzić rezerwację. U mnie wszystko OK
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.