adela77 Napisano 6 Maja 2009 Zgłoś Napisano 6 Maja 2009 Witam! Chciałam się dowiedzieć,mój ojciec mieszka w USA od 25 lat jest już obywatelem,odnalazłam go po 30 latach,chce mnie i moje dzieci ściągnąć do USA,co powinnam zrobić?Nigdy nie starałam sie o wizę,nie wiem gdzie sie udac jakie dokumenty wypełnic,i czy mam szansę dostać wizę i moje dzieci?
gal Napisano 6 Maja 2009 Zgłoś Napisano 6 Maja 2009 Ty nie powinnas nic robic (na razie) to on powinien jesli wyraza wole zabrania was do USA na stale A jesli mieszka w USA 25 lat to wie co ma robic Tak przypuszczam
sly6 Napisano 6 Maja 2009 Zgłoś Napisano 6 Maja 2009 a dzieci w jakim wieku?jak powyzej 21 lat to nie wyjada z Toba no chyba ze potem Ich sciagniesz a masz meza czy jestes sama?jak masz meza to On tez moze z Toba wyjechac. niech Twoj tata zapozna sie z ta strona,TY tez mozesz sie zapoznac: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis i moje gratulacje za znalezienia Ojca i ze chce z Toba utrzymac kontakt a do tego Cie wziasc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.