adela77 Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Witam! Chciałam się dowiedzieć,mój ojciec mieszka w USA od 25 lat jest już obywatelem,odnalazłam go po 30 latach,chce mnie i moje dzieci ściągnąć do USA,co powinnam zrobić?Nigdy nie starałam sie o wizę,nie wiem gdzie sie udac jakie dokumenty wypełnic,i czy mam szansę dostać wizę i moje dzieci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Ty nie powinnas nic robic (na razie) to on powinien jesli wyraza wole zabrania was do USA na stale A jesli mieszka w USA 25 lat to wie co ma robic Tak przypuszczam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 a dzieci w jakim wieku?jak powyzej 21 lat to nie wyjada z Toba no chyba ze potem Ich sciagniesz a masz meza czy jestes sama?jak masz meza to On tez moze z Toba wyjechac. niech Twoj tata zapozna sie z ta strona,TY tez mozesz sie zapoznac: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis i moje gratulacje za znalezienia Ojca i ze chce z Toba utrzymac kontakt a do tego Cie wziasc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.