Wahi Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 bedac w usa pilo sie co nieco tam chodzi mi o dwie rzeczy: TYKU - swiecacy likier gruszkowy Margarita - nie drink a taki hmmm chyba likier 15% nie umiem znalec w europie, pomoze ktos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekolodziej Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Margarita to jest drink z tequilli a nie likier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wahi Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 wiem, ze jest taki drink. Ale jest tez sprzedawana w butelkach, duzo slabsza i to dopiero mozna pomieszac z tequilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosiash_umysloof Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Czyli margarita mix, do tego tequila i mamy pyszny drink Taki mix mozesz kupic na allegro albo w sklepach z takimi rzeczami np. shaker.pl albo sklep-ballantines.pl Oczywiscie w Stanach jest duzooo wiekszy wybor, czolowi producenci tequili jak jose cuervo czy sauza produkuja swoje mixy ktore oczywiscie smakuja najlepiej z ich tequila A o tym likierze gruszkowym niestety nie slyszalem. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ty ku to japonski likier robiony z sake, sa rozne smaki. Ale gdzie/jak kupic w Europie niestety nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wahi Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 Czyli margarita mix, do tego tequila i mamy pyszny drink Taki mix mozesz kupic na allegro albo w sklepach z takimi rzeczami np. shaker.pl albo sklep-ballantines.pl Oczywiscie w Stanach jest duzooo wiekszy wybor, czolowi producenci tequili jak jose cuervo czy sauza produkuja swoje mixy ktore oczywiscie smakuja najlepiej z ich tequila A o tym likierze gruszkowym niestety nie slyszalem.Pozdrawiam. dzieki nie umielame znalezc bez slowa mix a TYKU jest tu: http://www.crushwineco.com/images/tyku%20photo.jpg swieci jak sie podniesie butelke i bardzo doby w smaku. Swietny na prezent. Tylko nie do dostania w Europie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekolodziej Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Zamiast mixu gotowego zrob sobie sam margarite. Tequilla triple sec sok z limonki sol na szklance i gotowe(smakuje duuuzo lepiej niz z mixu) Nie jestem pewny ale triple sec to jest pomaranczowy likier30-40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.