_GaBi_1980 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Co o tym sądzicie? Czytałam na necie przeróżne opinie i nie wiem czy kupować u nich bilet do NY, a muszę zrobić to jak najszybciej bo chce leciec juz 4 czerwca. Mam zamiar lecieć Lufhansa, ale niestety nie moge kupic u nich bezposrednio bo nie posiadam karty kedytowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris84 Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Ja u nich kupowałem rok temu i było wszystko ok:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmurawsk Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Wśród znajomych też opinnie są pochlebne na temat tego portalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GaBi_1980 Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 Kupilam u nich. Fajnie maja stronke skonstruowana bo mozna wybrac przy szukaniu opcje z mniejszymi restrykcjami. Wszystko przebieglo bez problemow. Po wplacie kaski i otrzymaniu biletu zadzwonilam do Lufthansy i sprawdzilam czy wszystko OK. Poki co nie mam zadnych zastrzezen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiorgioHot Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ja również kiedyś kupowałem bilet na tej stronie. Wszystko obyło się bez problemów. Ostatnio przerzuciłem się na fruwac.pl. Można płacić nie tylko kartą, ale i przelewem bankowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saka Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 A ja bym polecil zamiast lataj.pl te stronke: http://www.statravel.pl/. niby to samo, ale o dziwo maja kilka polaczen wiecej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twist&shout Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Mam pytanie kupiłam wczoraj u nich bilet (opcja zapłaty przelew bankowy) wolałabym jednak kupic z lufthansy dopiero znalazłam. Czy nic sie nie stanie? Jezeli nie zapłace to po prostu anuluja czy obciaza mnie jakimis kosztami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shawn Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 rezerwacja po prostu przepadnie ;p nikt nie będzie Cię ścigać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 to zalezy co tam jest ujete w ich regulaminie bo fasktycznie kupno jeszcze nie nastpilo ale mialo tzn wyslali Ci juz przelew musisz sie dowiedziec u nich jak sie maja takie sprawy bo MY tutaj mozemy duzoo pisac a jak cos bedzie nie tak to Ty za to odpowiesz a nie ktos z forum spytaj sie tez w biurze praw konsumenta jakby cos bylo nie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulawiki Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Ja tez kupowalam u nich w tamtym roku i wszytsko bylo ok. A w tym roku podniesli juz sobie prowizje, z czego wynika, ze duzo ludzi u nich kupuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.