michal85 Napisano 23 Maja 2009 Zgłoś Napisano 23 Maja 2009 A jeśli chodzi o zakupy w Chicago lub Milwaukee? To gdzie jest tanio? też ubrania, elektronika
georg700 Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 Są jakieś centra handlowe na Manhhatanie, takie jak na wzór polskich czy angielskich, czy tylko same butiki?jeśli tak to polecacie jakieś?
euro2012 Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Polecam Kohls i Marshalsfirmowe ładnie i tanie ubrania
krakus28 Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Ludzie, błagam, nie róbcie takiego dziadostwa jak z tym przeklejaniem/odrywaniem cen . .. nie dość, że w Marshallu i tak markowe ubrania są przecenione do na prawdę niskich kwot, to jeszcze ktoś chce kombinować albo kraść . . . buractwo, cebulactwo i kvrestwo umysłowe, tyle w temacie.
Monik_ Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2014 To ja czytałam, że w niektórych sklepach są specjalne zabezpieczenia przed odrywaniem cen, więc lepiej tego nie próbować.
Christina Napisano 2 Marca 2014 Zgłoś Napisano 2 Marca 2014 W zeszłym tygodniu byłam w Walmacie i byłam zszokowana cenami męskich spodni Wranglera (16 dolarów). Jakim cudem one kosztują w Polsce ok 200zł !? To jest niesamowite jak bardzo przepłacamy za ciuchy tu w Polsce. Nawet głupi Tommy Hilfiger czy Calvin Klein Jeans to marka 'taka sobie' , w Wawie fajne zakupy ciuchów tych marek to pensja przeciętnego Polaka. Zastanawia mnie dlaczego tak przepłacamy, bo w ogóle się nie opłaca kupować ciuchów w PL.
primrose1321 Napisano 2 Marca 2014 Zgłoś Napisano 2 Marca 2014 W zeszłym tygodniu byłam w Walmacie i byłam zszokowana cenami męskich spodni Wranglera (16 dolarów). Jakim cudem one kosztują w Polsce ok 200zł !? To jest niesamowite jak bardzo przepłacamy za ciuchy tu w Polsce. Nawet głupi Tommy Hilfiger czy Calvin Klein Jeans to marka 'taka sobie' , w Wawie fajne zakupy ciuchów tych marek to pensja przeciętnego Polaka. Zastanawia mnie dlaczego tak przepłacamy, bo w ogóle się nie opłaca kupować ciuchów w PL. To zalezy, jaki to model, lub czy to sa spodnie z wadami fabrycznymi czy bez, jaki jest mix tkanin, albo chociazby kraj produkcji. Wrangler A / Wrangler B, moga miec kolosalne roznice, a tym samym, CENY.
Paulina_89 Napisano 3 Marca 2014 Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 To ja czytałam, że w niektórych sklepach są specjalne zabezpieczenia przed odrywaniem cen, więc lepiej tego nie próbować. A daj spokój, niech się wstydu trochę najedza jeden z drugim to im przejdzie. W zeszłym tygodniu byłam w Walmacie i byłam zszokowana cenami męskich spodni Wranglera (16 dolarów). Jakim cudem one kosztują w Polsce ok 200zł !? To jest niesamowite jak bardzo przepłacamy za ciuchy tu w Polsce. Nawet głupi Tommy Hilfiger czy Calvin Klein Jeans to marka 'taka sobie' , w Wawie fajne zakupy ciuchów tych marek to pensja przeciętnego Polaka. Zastanawia mnie dlaczego tak przepłacamy, bo w ogóle się nie opłaca kupować ciuchów w PL. Tez mnie te ceny szokowały, ale teraz tak bardziej poznałam sie na jakosci tych tanszych produktow. Chociaz ostatnio poszlam do Walmarta i kupilam tatusiowi koszule z Wranglera za niecałe 10 dolców. Koszula wyglada na b. dobrze wykonaną i z dobrego materiału, wiec jestem zadowolona. Ale mozna sie niestety naciac, ze bluzka niby Hilfigera, Korsa czy Kleina ale w skladzie ma w wiekszosci poliester, ktorego moja skora nie toleruje, bo zaraz jak zaloze to mnie wszystko swędzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.