EwaWarszawa Napisano 15 Maja 2009 Zgłoś Napisano 15 Maja 2009 Witam forumowiczów! Nigdy dotąd nie leciałam do Stanów, dlatego mam kilka pytań o bilet, mianowicie do LAS VEGAS w jedną stronę. Lot: z Warszawy. Jeżeli ktoś się orientuje, z jakich linii lotniczych najlepiej skorzystać, żeby nie przepłacić to proszę o radę. A może lepiej kupić bilet w Stanach (bo mam taką możliwość). Jeśli wiecie coś o tanich połączeniach do LV to proszę o odpowiedź. Ewa
sly6 Napisano 15 Maja 2009 Zgłoś Napisano 15 Maja 2009 A chcesz sie przesiadac w Europie i w USA czy tez w samym USA?bo jak tylko 1 przesiadka to pozostaje LOT i wtedy masz przesiadke na terenie USA.. A kiedy chcesz leciec?w okresie wakacji czy tez po tym okresie czasu? ps napisze ze Ty lecisz na pobyt staly
EwaWarszawa Napisano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Maja 2009 To nie ma znaczenia, ale chyba z przesiadka w Europie powinno wyjsc taniej hmm? Chce leciec pod koniec lipca lub na poczatku sierpnia. Licze sie z tym, że taniej wychodzi, gdy kupuje sie bilet pol roku wczesniej ale ja nie mam takiej mozliwosci.
sly6 Napisano 17 Maja 2009 Zgłoś Napisano 17 Maja 2009 jak znajdziesz cos taniego to mozesz i kupowac pare dni-tygodni przed odlotem tylko ze okres wakacyjny ma malo takich tanich biletow-miejsc i tutaj jest maly problem ...I dlatego tez wiele osob jak wie ze chce leciec w okresie wakacji z takim wyprzedzeniem bilety kupuje
gal Napisano 17 Maja 2009 Zgłoś Napisano 17 Maja 2009 Nie ulega watpliwosci tylko ze w tym roku mozna ryzykowac bo linie lotnicze cierpia tak jak prawie kazda galaz gospodarki na "recesje" i troche bardziej ludzko patrza na swiat czyli mozna kupic bilety znacznie taniej niz co roku do tej pory. Na przeloty wakacyjne trans-oceaniczne tez
EwaWarszawa Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 A gdzie można znaleźć takie tanie bilety. Szukałam nawet lotów z Londynu, Niemiec i jest drożej niż lecieć polskim LOT-em!!!
ela-ogonek Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 To prawda ja tez szukalam cos taniego ale nic nie ma a nawet mozna znalesc chorendalne ceny nawet po 8000 tys
sly6 Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 a moze kupcie bilet w 2 strony wazny na 1 miesiac i taniej wyjdzie niz w 1 strone
ela-ogonek Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 niestety sprawdzalismy i wychodzi drozej o jakies 100 dolarow wiec nie ma bardzo sensu zreszta bilet juz kupiony wiec lece z PL LOT za 800 dolarow niezla cena ale dobrze ze nie wiecej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.