zrobas Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Witam! Szukam chętnych do wynajęcia wspólnie mieszkania w Penscoli, FL od połowy czerwca (dostosuję się z datą wylotu;) Sam jadę na Job Hunting ale jestem zupełnie bez pomysłu na zakwaterowanie. Jest to mój pierwszy wyjazd na W&T i od razu na głębszą wodę Jeżeli ktoś z Was mógłby mnie wspomóc dobrą radą bądź przydatnymi linkami/informacjami jak w praktyce wygląda kwestia znalezienia zakwaterowania w USA byłbym baaardzo wdzięczny. Z góry dziękuję za odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt1712 Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 mi sie zdawalo ze W@T pomaga w znalezieniu mieszkania , ale sie widocznie mylilem , musisz w lokalnych gazetach poszukac ofert albo przed przyjazdem na internecie - mozesz wejsc na polski stronki np bazarynka.com z tym ze jezeli nie ma poloni w okolicy to troche ciezka sprawa , ja mieszkam w west palm beach ale to troche daleko od twojego miejsca , pozdrowienia matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 matt On bedzie leciec na job hunting tzn prace bedzie sobie szukac sam jak i mieszkanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrobas Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Ano wlasnie Job Hunting, rozowo nie jest;) jestem tu w sumie od 3ech tyg i jeszcze bez pracy chociaz nogi to mi w tylek wchodza od lazenia;) grunt ze juz mam gdzie mieszkac a z praca trzeba byc cierpliwym. niedlugo Amerykanie wracaja do college i sie miejsca pozwalniaja;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt1712 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 znajdzie jak bystry jest to znajdzie ja znalazlem prace po 7 dniach a przylecialem bez znajomosci jezyka i 200 dolcami w kieszeni ,i tez sie schodzilem zeby cos znalezc az w koncu sie udalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.