pinang Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Dostałem maila od mojego biura, że wysłali mi juz DS2019. I dostalem takze instrukcje jak wypelnic te rozne formularze. I w jednej z nich jest: Jak należy wypełnić elektroniczny formularz DS-156?- Miejsce wydania paszportu ? tak jak w paszporcie np. wojewoda mazowiecki wpisujemy: mazowieckie. Jeżeli jest stare województwo wpisujemy te stare!!!!!! A ja we wczesniejszej aplikacji internetowej do biura pod pojeciem miejsce zrozumiałem miasto, w którym paszport został wydany (zastanawiałem się nawet czy nie chodzi o nazwę urzędu). Nawet mi nie przyszło do głowy ze moze chodzic o województwo. Więc pewnie na DSie bedzie te miasto. No i czy to moze byc problem w ambasadzie jak w jednym dokumencie bedzie miasto a w drugim wojewodztwo jako miejsce?? Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Może coś im się pomyliło w tej instrukcji, bo we wniosku DS-156 musisz podać i miasto i województwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinang Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 A faktycznie. Sorry, tylko zasmiecilem forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.