bania76 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Witam. Jeżeli ktoś się wybiera do NY i szuka miejsca na noclegi to polecam niedaleko-godzinę drogi od Manhatanu. Zakwaterowanie w domu u Polaków mieszkających już ładnych parę lat około 19 w stanach. Możliwość odbioru z lotniska , pełnego wyżywienia-normalnego , nie amerykańskiego. Możliwość organizowania wycieczek na Manhatan-zwiedzanie z osobą która opowie o najciekawszych miejscach. Możliwość wyjazdu na tanie zakupy-około 600 sklepów, godzina drogi z miejsca zamieszkania. Rodzina naprawe bardzo fajna spokojnie mogę polecić-wypróbowałem. Kontakt: mmb08@wp.pl Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 pełnego wyżywienia-normalnego , nie amerykańskiego. Tzn. amerykańskie nienormalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Dla budget travelers polecam www.couchsurfing.org , coraz bardziej popularne jak i mozliwosc nawiazania bardzo dlugich wartosciowych znajomosci. M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpbc Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Tzn. amerykańskie nienormalne? Ja tam uwielbiam jedzenie w USA, pełna różnorodność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Dlatego zapytałam Jechać w miejsce słynące z dobrych restauracji z kuchniami niemalże całego świata, po to żeby jeść bigos i schabowe, to trochę niedorzeczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Ale dobre restauracje, ktorych nota bene w NYC jest roznorodnosc sa drogie i chyba nie za bardzo na kieszen turysty z Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Nie przesadzajmy. Są przyzwoite knajpy gdzie zapłacisz 20 od osoby, a nawet mniej, choć eksluzywności nie trzeba się wówczas spodziewać. Ceny zresztą nie odbiegają zbytnio od tych w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ceny nie tyle sa podobne w Polsce ale czasem placi sie duzo wiecej i nie mowie tutaj o jakis restauracjach na bardzo wysokim poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.