Ami Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Czy orientuje się ktoś jakie są koszty połączenia do USA z Orange i Ery. Pozdrawiam
sly6 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Nie wiem jak jest teraz w Orange ale kiedys mozna bylo dzwonic tanio do USA ..Dowiedz sie tego na stronach www lub tez w biurze obslugi klienta. ja wybralbym jakas karte i wtedy wyszlo by pare groszy za min.
olciaaa84 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 nie wiem gdzie będziesz ale na Alasce żadna z naszych sieci nie działa nawet jak masz romaming tak samo w Seattle ;(
Joanna30 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 A to ciekawe, bo mi w Seattle Plus działał. Nie pamiętam, jaką miałam tam sieć, ale moja macierzysta sieć to Plus. A co do orgyinalnego pytania - najlepiej sprawdzić na stronie albo w biurze klienta, tak jak to poradził sly6.
Ami Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Aby dodzwonić się do USA trzeba mieć ustawiony roaming ?
Joanna30 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Nie trzeba. Moja odpowiedź o Seattle była skierowana do olciaaa84.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.