dzbanek1987 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Witam,jestem studentem 3 roku filologi angielskiej,mam ważna wize do 27 czerwca (2 letnia) wczesniej miałem na 1 rok,byłem juz 3 razy w kazde wakacje i wracałem na czas,mam pytanie czy mógłbym ubiegać sie o wize wczesniej niz 27 czerwca,np 15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 o wize mozesz sie ubiegac w dowolnym momencie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 dzbanek1987 po 1 ta wize co masz bedzie anulowana w paszporcie i jak wyjdzie ze sie nie kwalifikujesz wyjdziesz bez wizy napisalem Ci abys wiedzial co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzbanek1987 Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 to co lepiej czekać do 27 czerwca tak radzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Jak masz leciec po 27 czerwca to czy pujdziesz teraz czy pozniej nie ma zadnego znaczenia... myslalem ze chcesz isc po nowa wize bo chcesz np leciec przed 27 czerwca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.