sly6 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 od 2008 roku zawodnik Orlando Magic. Jako jedyny Polak w historii NBA awansował do jej finału. http://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Gortat Teraz do znanych Polakow w USA dolaczy Marcin Gortat Link to comment Share on other sites More sharing options...
remoo Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Niech tylko zmieni klub na inny bo dopoki jest w Orlando to bedzie tylko zmiennikiem. A potencjal ma naprawde na duze granie ... trzymam za niego kciuki i czekam na finaly vs LA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 tez trzymam za niego kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
danik Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 ale i tak wygrają Lakersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
remoo Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Zobaczymy .. wydawalo sie ze Clevland rozjedzie Orlando a tu niespodzianka i okazalo sie ze sam LeBron nie przepcha druzyny do finalu. Podobnie LA - jesli Kobe nie bedzie mial wsparcia reszty druzyny to Magic moga pokusic sie o mistrzostwo Jak dla mnie moze byc 4:3 dla Magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 Lakers wygrali 1 mecz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio94klin Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Mimo wszystkiego co osiągneli w tym sezonie szczerze wątpię aby Magicy byli w stanie ograć Lakersów w finale Chociaż jestem oczywiście za Magics, nie znoszę Lakersów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek123 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 http://sport.wp.pl/kat,1809,title,Zobacz-n...,wiadomosc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
remoo Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Mysle ze wypadl swietnie, na luzie, z jajem i gadal calkiem sensownie. Coraz bardziej zaczynam go szanowac i wierze ze zrpbi kariere w NBA. Moze nie na miare gwiazdy ale wyrozniajacego sie centra. Na pewno treningi przeciwko Howardowi pomogly rozwinac umiejetnosci ale chyba juz czas na nowy zespol i granie po 20-30 minut w meczu. A mistrzostwa chyba nie zdobeda ... kiedys bylem fanem Howarda ale niestety coraz mniej podoba mi sie jego gra - zbyt silowa, jednostronna i prosta, a reszta druzyny gra zbyt nierowno (zwlaszcza Turkoglu i Lewis). A tak w ogole to Gortat mi zaimponowal wsadem z osobistych i licze ze kiedys wystapi z nim w jakims konkursie slam dunkow Link to comment Share on other sites More sharing options...
perkoz3 Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Hej wiecie moze czy "czarodzieje" beda grali jakies mecze w Orlando we wrzesniu? (chodzi mi o mecze poza NBA- np. pokazowe) Drogie sa zazwyczaj bilety? Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.