torus2 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 wyjeżdzam na urlop do znajomych do NJ imam pytanie gdzie można wydrukować w internecie deklaracje wjazdowe które sie oddaje po wylądowaniu.Wiem że coś takiego dają w samolocie ale nie lecę Polskimi liniami a Angielski nie jest moją moją najmocniejszą stroną więc wolałbym to zrobić przed wylotem.
_GaBi_1980 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 http://www.lot.com/Info/PL/aspx/Content__Information.aspx wydrukuj to sobie i bedzie wiadomo gdzie co wpisac. Na pewno dasz rade:)
ela-ogonek Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Kazde linie lotnicze bez wzgledu na to czy polskie czy nie na pokladzie samolotu przed wyladowaniem rozdają takie deklaracie w celu ich wypełnienia i udzielają instrukcje jak to zrobic wiec nie musisz sie o to martwic pozdr ) ja leciałam KLM i dostałam w samolocie mysle ze wszedzie tak jest pozdr
sly6 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 ela-ogonek problem polega na tym ze jak ktos nie zna dobrze jezyka angielskiego moze miec problemy jak leci inna linia jak LOT.No chyba ze znajdzie sie ktos w samolocie kto zna polski i pomoze
ela-ogonek Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 No i tutaj masz racje nie wiedziałam przepraszam z tego wzgledu wydrukuj sobie ten dokument i uzupełnisz wg wzoru powodzenia
torus2 Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2009 dzięki bardzo wszystkim już sobie wydrukowałem poradzę sobie dzięki wam bezproblemowo.Mam jeszcze jedno pytanie jeśli chodzi o przewóz alkocholu czy można wwozić tylko limit /1 litr/ na osobę czy troche więcej,byłem w usa 3 lata temu i wydaje mi się że zbytnio nie wnikali ale nie wiem jak jest teraz.
sly6 Napisano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2009 To zalezy od urzednikow i teraz nie wiadomo na kogo sie trafi,,wybor nalezy do Ciebie... ps nie zkladaj nowych-podobnych tematow jesli masz juz 1 zalozny tutaj...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.