torus2 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 wyjeżdzam na urlop do znajomych do NJ imam pytanie gdzie można wydrukować w internecie deklaracje wjazdowe które sie oddaje po wylądowaniu.Wiem że coś takiego dają w samolocie ale nie lecę Polskimi liniami a Angielski nie jest moją moją najmocniejszą stroną więc wolałbym to zrobić przed wylotem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GaBi_1980 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 http://www.lot.com/Info/PL/aspx/Content__Information.aspx wydrukuj to sobie i bedzie wiadomo gdzie co wpisac. Na pewno dasz rade:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ela-ogonek Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Kazde linie lotnicze bez wzgledu na to czy polskie czy nie na pokladzie samolotu przed wyladowaniem rozdają takie deklaracie w celu ich wypełnienia i udzielają instrukcje jak to zrobic wiec nie musisz sie o to martwic pozdr ) ja leciałam KLM i dostałam w samolocie mysle ze wszedzie tak jest pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 ela-ogonek problem polega na tym ze jak ktos nie zna dobrze jezyka angielskiego moze miec problemy jak leci inna linia jak LOT.No chyba ze znajdzie sie ktos w samolocie kto zna polski i pomoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ela-ogonek Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 No i tutaj masz racje nie wiedziałam przepraszam z tego wzgledu wydrukuj sobie ten dokument i uzupełnisz wg wzoru powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
torus2 Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 dzięki bardzo wszystkim już sobie wydrukowałem poradzę sobie dzięki wam bezproblemowo.Mam jeszcze jedno pytanie jeśli chodzi o przewóz alkocholu czy można wwozić tylko limit /1 litr/ na osobę czy troche więcej,byłem w usa 3 lata temu i wydaje mi się że zbytnio nie wnikali ale nie wiem jak jest teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 To zalezy od urzednikow i teraz nie wiadomo na kogo sie trafi,,wybor nalezy do Ciebie... ps nie zkladaj nowych-podobnych tematow jesli masz juz 1 zalozny tutaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.