bellodc Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Cześć wizę dostałem od 1 sierpnia, a chcę lecieć już 31 lipca. Minus 6h do tyłu oznacza, że będę w USA jeszcze przed 1 sierpnia. Co w takiej sytuacji? Wpuszczą mnie w ogóle na pokład samolotu? Przeczekać te kilka godzin na lotnisku i dopiero podejść do urzędnika do odprawy? Dzięki za pomoc.
Joanna.En Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 W tym problem, że na lotnisku w Polsce mogą już mieć zastrzeżenia co do ważności wizy... Jeśli wiza i nerwy Ci miłe to poleć 1 sierpnia...
gal Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Czy Polacy kiedys zmienia swoja mentalnosc ? A dlaczego nie chcesz leciec juz dzis moze cie wpuszcza to co ze masz wize dopiero od 1 sierpnia!!!
danik Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 w końcu mógł by być kilka h wcześniej w US hjehe normalne, że cie nie wpuszczą jak nie masz ważnej wizy
Rademedes Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 W tym problem, że na lotnisku w Polsce mogą już mieć zastrzeżenia co do ważności wizy... Jeśli wiza i nerwy Ci miłe to poleć 1 sierpnia... w Polsce zawsze sa nazdwyczaj ambitne sluzby graniczne i pracownicy linii lotniczych
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.