bellodc Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Cześć wizę dostałem od 1 sierpnia, a chcę lecieć już 31 lipca. Minus 6h do tyłu oznacza, że będę w USA jeszcze przed 1 sierpnia. Co w takiej sytuacji? Wpuszczą mnie w ogóle na pokład samolotu? Przeczekać te kilka godzin na lotnisku i dopiero podejść do urzędnika do odprawy? Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna.En Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 W tym problem, że na lotnisku w Polsce mogą już mieć zastrzeżenia co do ważności wizy... Jeśli wiza i nerwy Ci miłe to poleć 1 sierpnia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 a jaka to jest wiza zacznijmy od tego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Czy Polacy kiedys zmienia swoja mentalnosc ? A dlaczego nie chcesz leciec juz dzis moze cie wpuszcza to co ze masz wize dopiero od 1 sierpnia!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danik Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 w końcu mógł by być kilka h wcześniej w US hjehe normalne, że cie nie wpuszczą jak nie masz ważnej wizy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 W tym problem, że na lotnisku w Polsce mogą już mieć zastrzeżenia co do ważności wizy... Jeśli wiza i nerwy Ci miłe to poleć 1 sierpnia... w Polsce zawsze sa nazdwyczaj ambitne sluzby graniczne i pracownicy linii lotniczych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.