sly6 Napisano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2009 Jesli dobrze czytales tematy o work i travel to zobaczysz ze raz kuzyna sie nie umieszcza w ds-ach ,po 2 wybierz sobie taki program w ktorym nie masz zagwarantowanej pracy a nie miejscu szukasz sobie pracy,takie cos jest mozliwe
Misiek1987 Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2009 narazie to czytalem tylko tak ogólnie co i jak no nic zobaczymy co będzie jak już sie zorganizuje z tym wszystkim
magda0602 Napisano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2009 Hej. ja kończę właśnie 1 rok studiów. W planach mam wyjazd do Stanów do wujka ale tylko na wakacje. Myślicie że z wizą nie powinno byc problemu ?
sly6 Napisano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2009 magda tutaj piszemy o wyjezdzie na work i travel a wiec wiza J-1 a Tobie chodzi o ta wize czy tez o wyjazd turystyczny? jak turystyczny to roznie moze byc ...
Misiek1987 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2009 rozmawiałem wczoraj z kumplem który już od dwóch lat jeździ na WaT i mówił że teraz przez ten kryzys gospodarczy jest cieżej niż chociazby w ostatnich latach, ale co tam trzeba mieć nadzieje i próbowac ;D ;D
sly6 Napisano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2009 Pewnie ze trzeba probowac i moze do przyszlego roku bedzie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.