lechicki Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Witajcie, Proszę o info jeśli ktoś z Was był w USA w celach turystycznych-typowo turystycznych. Chciałbym wyjechać do USA na miesiąc dwa i przejechać Stany pociągiem, może macie jakieś doświadczenia i pomocne informacje na temat takich wyjazdów. Co trzeba pokazać konsulowi, jaki jest koszt utrzymania w tanich hotelach w USA.Pozdrawiam
tede2 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 a musisz zakładać 3 takie same tematy? jeden nie wystarczy?
grodek Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Witajcie, Proszę o info jeśli ktoś z Was był w USA w celach turystycznych-typowo turystycznych. Chciałbym wyjechać do USA na miesiąc dwa i przejechać Stany pociągiem, może macie jakieś doświadczenia i pomocne informacje na temat takich wyjazdów. Co trzeba pokazać konsulowi, jaki jest koszt utrzymania w tanich hotelach w USA.Pozdrawiam Pytanie zadane tak, że ręce opadają Całe mnóstwo ludzi jeździ do USA w celach "turystycznych-typowo turystycznych". A twoja wypowiedź sugeruje, że większość jedzie zrywać azbest z budynków. Ale wracając do meritum - nikt Ci nie odpowie na to pytanie. Inna będzie cena hotelu w NYC, inna w oolicy parków narodowych, a jeszcze inna na zadupiach. Myślę, że wujek google może Ci jedynie pomóc. Chyba, że sprecyzujesz swoje pytanie.
sly6 Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Trzeba pokazac Konsulowi ze sie wroci z takiego wyjazdu i ma sie do czego Zobacz na stronie koleji amerykanskich co by Cie interesowalo : http://www.amtrak.com/servlet/ContentServe...Amtrak/HomePage
lechicki Posted June 9, 2009 Author Report Posted June 9, 2009 a musisz zakładać 3 takie same tematy? jeden nie wystarczy? jeśli cos ci nie odpowiada to naprawdę nie musiałeś się fatygować pisząc...
lechicki Posted June 9, 2009 Author Report Posted June 9, 2009 Pytanie zadane tak, że ręce opadają Całe mnóstwo ludzi jeździ do USA w celach "turystycznych-typowo turystycznych". A twoja wypowiedź sugeruje, że większość jedzie zrywać azbest z budynków. Ale wracając do meritum - nikt Ci nie odpowie na to pytanie. Inna będzie cena hotelu w NYC, inna w oolicy parków narodowych, a jeszcze inna na zadupiach. Myślę, że wujek google może Ci jedynie pomóc. Chyba, że sprecyzujesz swoje pytanie. to je sobie przewiąż za głową, całe mnóstwo to nie znaczy, że i ja muszę tak jak ty zrywać azbest z dachów...proszę więcej nie pisać i pamiętać o rękach.../
grodek Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Mam wrażenie, że jednak kwalifikowałbyś się do tej pracy. Chamstwo prezentujesz wystarczające. Włazisz na forum, zaśmiecasz je takim samym spamem w kilku miejscach, gdy ktoś zwraca ci na to uwagę reagujesz agresją, nie umiesz zadać normalnie pytania, na zwrócenie w tej sprawie uwagi odpowiadasz dresiarskim chamstwem i oczekujesz, że ktoś ci tu pomoże???? Turlaj dropsy chłopcze. I ucz się na własnych błędach.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.