Skocz do zawartości

Kupno Biletu Lotniczego (ny - Montana)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich! Mam taka oto pilna i dosc nietypowa sprawe.

Otoz za kilka dni lece po raz pierwszy w zyciu do USA. Bilet mam wykupiony na trasie do NY. Niestety, nie jest to ostatni etap mojej podrozy. Dalej mam ok. 48 godzin, aby z lotniska w NY dostac sie na lotnisko w stanie Montana, gdzie czekac ma na mnie pracodawca, u ktorego mam podjac (legalna rzecz jasna) prace.

Tutaj pojawia sie problem, gdyz nie jestem zaopatrzony w karte kredytowa i niestety nie jestem w stanie zabookowac lotu do MT przez internet. Dlatego chcialem zasiegnac informacji czy jest mozliwosc kupna biletow na loty krajowe juz na terenie NY (chodzi mi konkretnie o lotnisko JFK) oraz czy jest szansa, ze uda mi sie dotrzec do MT w 48 godzin od ladowania w NY.

Bede bardzo wdzieczny za szybka odpowiedz, gdyz sprawa jest pilna i o ewentualnych opoznieniach musialbym poinformowac pracodawce.

Pozdrawiam!

Napisano

Kupisz bilet na lotnisku ale jaka bedzie jego cena to juz inna historia..jesli mozesz to kup w Polsce bilet na lot z Ny do Montany ,mniej stresu bedzie :)

Napisano

Bardzo dziekuje za odpowiedz. A prosze mi jeszcze powiedziec czy (i jesli tak to gdzie) w Warszawie na Okeciu moge kupic bilet na taki lot (powiem szczerze, ze nie wiedzialem ze w ogole istnieje taka opcja).

A co do ceny, to przy internetowej rezerwacji ceny wahaly sie w granicach $350 - czy roznica jest az tak ogromna?

Napisano

Mozesz kupic taki bilet w kazdym biurze podrozy,i w danej linii lotniczej jak jest w sojuszu z jakas linia lotnicza ktora lata po USA..

A Ty jaka linia lotnicza lecisz?

Napisano

Do NY lece z przesiadka, wiec .. Austrian Airlines.

Jutro rano jade do Warszawy, wiec w zwiazku z tym bede mial mozliwosc pojechac na Okecie i zakupic bilet. Dlatego tak dopytuje sie czy na pewno mozna, bo nie chcialbym z lotniska odejsc z niczym :) Mam nadzieje, ze jak bede chodzil od stoiska do stoiska to gdzies uda mi sie w koncu wykupic ten bilet. Tylko nie wiem jeszcze ktore linie obsluguja loty na terenie USA.

Wielkie dzieki za odp!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...