oskar1986 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Witam.Mam problem z tym formularzem a jest nastepujacy.Jak go otwieram to nie otwiera sie w Adobie tylko jako normalna strona i nie ma go jak wydrukowac.DS 157 otwiera sie w Adobie i jest wszystko ok po wypelnieniu go wydrukowalem.A z tym nie ma mozliwosci,probowalem juz na 4 roznych kompach.Problem w tym ze o 9 mam rozmowe :/ jedynie jak mi sie udalo wydrukowac to nie przez Adobe tylko Plik->drukuj ale przez to wyglada to troche glupio no i nie ma kodu kreskowego.Czy moge isc z takim wnioskiem na rozmowe? HELP Pozdrawiam Oskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 jak nie masz tego kodu to Cie nie przyjma,moze to wydrukuj w okolicy Konsulatu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar1986 Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 Pytanie czy to problem u mnie czy tez tak macie?Jak mozesz to sprobuj nie wypelniajac ofkoz czy Ci sie otworzy w Adobie i czy mozna go wydrukowac.Po tym jak sie kliknie dalej powinno go "sformatowac" i powinna byc mozliwosc wydrukowania.A ja na kilku kompach probowalem i nic tak czy siak o 7 dzownie do nich bo wydaje mi sie ze to problem na ich stronie a nie na kompie.Jeden wniosek sie otwiera a drugi nie....cos tu jest nie halo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 ja mam takie cos Couldn't open image file 'E:\CA_WebSites\EVAF\Forms_appt\UserFiles\linZ1TH3Z7EO2.jpg'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar1986 Posted June 15, 2009 Author Report Share Posted June 15, 2009 No wlasnie mam dokladnie to samo.Co za kupa ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ela-ogonek Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ja nie mialam takiego problemu bo moja siostra i tata ubiegali sie o wize turystyczna i w niedziele bez problemow wydrukowalismy i wypelnislismy wiec moze teraz cos jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonrob Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Hey, cos chyba macie nie tak z kompami, ja wlasnie bylem w stanie sformatowac wniosek i doprowadzic do stanu gotowego do wydrukowania z bar codem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.