alisza Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 Czesc!!! POLECAM MIAMI BEACH:))))))))JESLI LUBISZ SIE BAWIC OD RAZU SIE ZAKOCHASZ W TYM MIEJSCU!!!OCEAN,SLONCE,MLODZI LUDZIE JEDNA WILEKA IMPREZA!!!! JUZ MNIE WZIELO NA WSPOMNIENIA.........jak tam jest zajebiscie...
Jacob`s Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 Czesc!!!POLECAM MIAMI BEACH:))))))))JESLI LUBISZ SIE BAWIC OD RAZU SIE ZAKOCHASZ W TYM MIEJSCU!!!OCEAN,SLONCE,MLODZI LUDZIE JEDNA WILEKA IMPREZA!!!! JUZ MNIE WZIELO NA WSPOMNIENIA.........jak tam jest zajebiscie... Ja jestem kilkra razy do roku w Madeira Beach okolice Tampy, nie wiem czemu bardzo lubie spedzac czas w Clearwater, niedaleko sa piekne plaze Honeymoon jak i rowniez Mullet Key !!
manolo3000 Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 Kubaki mam pytanie. Czy te ceny hoteli jakie podałeś byłyby aktualne w październiku? Potrzebowałbym jakiś fajny hotel w drugiej połowie października, w Orlando, na jakiś tydzień czasu. Te który wymieniłeś są bardzo fajne, ale jak sprawdzałem ceny na ich stronach to jednak sporo powyżej tych 50$ jakie podałeś. Będę bardzo wdzięczny za jakieś info
maciopa Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 Ile kosztuje wypożyczenie auta? znaczy na Florydzie. Gdzie najlepiej wypożyczyć?
Jacob`s Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 Ile kosztuje wypożyczenie auta? znaczy na Florydzie.Gdzie najlepiej wypożyczyć? www.thrifty.com maja dobre ceny
maciopa Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 www.thrifty.com maja dobre ceny oo dzięki!
Jacob`s Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 oo dzięki! NIe ma za co jeszcze jest www.hertz.com i www.avis.com ale zawsze to www.Thrifty.com maja dobre ceny no i tez zalezy od tego kiedy skladasz rezewracje.
manolo3000 Napisano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja z doświadczenia polecam Alamo i National
michall Napisano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2009 jezeli mam 21 lat i chialbym wypozyczyc auto w miami to jakie firmy sa najtansze i jakie ubezpieczenie jest niezbedne? Pozdrawiam.
maciopa Napisano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2009 Do 25 lat masz zwyzke w oplatach. Mozesz w Polsce wykupic ubezpieczenie OC ktore pokrywa koszty ew szkod spowodowanych przez Ciebie - tylko wczytaj sie w OWU ubezpieczyciela bo np Hestia nie pokrywa oplat za Twoje szkody w pozyczonych autach, a Allianz nie pokrywa szkod na terenie USA... Oplaty za wypozyczenie zmieniaja sie co tydzien i moze byc tak ze np Hertz ma za duzo aut i masz taniej niz w Alamo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.