pau_k Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 witam! bede sie starala o wize F-1 , spotkanie mam 26czerwca. chcialabym zapytac co mam wpisac w punkcie 20? bo musze tam wpisac gdzie aktualnie chodze do szkoly, a liceum juz skonczylam, jestem przyjeta do szkoly w stanach wiec moge wpisac tam ta szkole ze stanow? i moge wypelnia ten wniosek po polsku czy z racji tego ze ide tam do szkoly mam to zrobic po ang? zwracaja uwage w jakim jezyku jest to wypelnione? dziekuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Zadajac pytanie na forum jednoczesnie sama sobie na nie odpowiadasz. Odpowiedz sobie na pytanie: "czy chodzisz do liceum?", " do jakiej szkoly jestem obecnie przyjeta?" i nie zawracaj ludziom glowy bo Ojciec Administrator znow sie zdenerwuje... I tak go podziwiam za anielska cierpliwosc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pau_k Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 jak bys nie zauwazyl to wlasnie nie bylam pewna czy moge tak napsiac i po to pytalam. zreszta chyba forum po to jest, zeby rozwiac czyjes watpliwosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.