ada15 Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 mam wize w starym paszporcie i niedawno otrzymalam nowy, na stronie amer. ambasady informuja ze mozna miec dwa paszporty. Czy ktos juz byl w takiej sytuacji i przekraczal granice,nie bylo zadnych problemow?
sly6 Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 Co do problemow to zalezy czy nie bylo sie nielegalnie,czy zachodzi podejrzenie o pracy nielegalnej,,jesli nic z tych spraw Cie nie dotyczy to lecisz na tych 2 paszportach ,wazne aby wiza nie byla przedziurkowana
ada15 Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 nie nic z tych rzeczy, mam tylko obawy ze na granicy w US bede mieli problem
emm Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 Ja tak lecialam kilka razy, do Chicago, Nowego Jorku i San Francisco. Nigdy nie mialam zadnych problemow. Jesli masz wazny paszport i wize (niewazne, ze oddzielnie) to nie masz sie czego obawiac.
allstar Napisano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 Ja takze lecialam z wiza w starym paszporcie i nowym paszportem pytanie tylko czy twoje dane osobowe nie ulegly zmianie tzn jaki byl powod otrzymania nowego paszportu(np zmiana nazwiska po slubie) wtedy trzeba latac z przetlumaczonym aktem slubu w razie gdyby jakis oficer imigraycjny pytal
ada15 Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 teraz jestem juz spokojna, waznosc paszportu sie skonczyla dlatego potrzebowalam nowy, dzieki
ada15 Napisano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2009 hej, właśnie niedawno wróciłam ze Stanów i nie było żadnych problemów na granicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.