ada15 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 mam wize w starym paszporcie i niedawno otrzymalam nowy, na stronie amer. ambasady informuja ze mozna miec dwa paszporty. Czy ktos juz byl w takiej sytuacji i przekraczal granice,nie bylo zadnych problemow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Co do problemow to zalezy czy nie bylo sie nielegalnie,czy zachodzi podejrzenie o pracy nielegalnej,,jesli nic z tych spraw Cie nie dotyczy to lecisz na tych 2 paszportach ,wazne aby wiza nie byla przedziurkowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada15 Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 nie nic z tych rzeczy, mam tylko obawy ze na granicy w US bede mieli problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ja tak lecialam kilka razy, do Chicago, Nowego Jorku i San Francisco. Nigdy nie mialam zadnych problemow. Jesli masz wazny paszport i wize (niewazne, ze oddzielnie) to nie masz sie czego obawiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allstar Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ja takze lecialam z wiza w starym paszporcie i nowym paszportem pytanie tylko czy twoje dane osobowe nie ulegly zmianie tzn jaki byl powod otrzymania nowego paszportu(np zmiana nazwiska po slubie) wtedy trzeba latac z przetlumaczonym aktem slubu w razie gdyby jakis oficer imigraycjny pytal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada15 Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 teraz jestem juz spokojna, waznosc paszportu sie skonczyla dlatego potrzebowalam nowy, dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada15 Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 hej, właśnie niedawno wróciłam ze Stanów i nie było żadnych problemów na granicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.