Wojtek-J Napisano 13 Września 2009 Zgłoś Napisano 13 Września 2009 Próbujesz błysnąć "yntelygencją"? Myślę, że każdy Amerykanin pokazałby na mapie Chiny. Bo to stamtąd pochodzą pierogi. A do Polski trafiły w XIII w. z ówczesnej Rusi. Nie wszystko, co dobre, pochodzi z Polski... Na pocieszenie powiem ci, że ja myślałam, że pierogi pochodzą z Rosji. Przed chwilą spytałam męża, czy wie, skąd są pierogi. Wiesz, co powiedział? "Oczywiście, że wiem, z Chin". A jest Amerykaninem... Wynika z tego, że Polacy wcale nie mają takiego szerokiego zakresu wiedzy, z jakiego chcą słynąć. Czasem warto coś sprawdzić, zanim zaczniemy się wymądrzać Dobrze, że istnieje Internet (BTW wynalazek amerykański) Świetne!
pawel1 Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Napisano 16 Września 2009 przepis na: gotowana woda skladniki: -woda -czajnik wode wlej do czajnika, a nastepnie wlacz czajnik na tak dlugo az woda sie zagotuje smacznego
david7211 Napisano 18 Września 2009 Zgłoś Napisano 18 Września 2009 Podawajcie tu przepisy, które można by zrobić w Polsce!! Pozdrawiam A może chodzi o przepis na tzw. "dobry deal", czyli jak dużo zarobić, aby się nie narobić.
Bud Light Napisano 18 Września 2009 Zgłoś Napisano 18 Września 2009 Przepis na Banana Bread Ingredients: Laughing Eyes Loving Arms Well Shaped Legs Firm Milk Containers Fur-Lined Mixing Bowl Large Banana Mixing Instructions: 1. Look into Laughing Eyes, spread Well-Shaped Legs, squeeze and massage Milk Containers very gently until Fur-Lined Bowl is well greased. 2. Add Banana and gently work in and out until well creamed. Cover with nuts and sigh until well relieved. 3. Bread is done when Banana is soft. 4. Be sure to wash mixing utensils and don't lick the bowl. If bread starts to rise - LEAVE TOWN! (Gourmets may lick the bowl) :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.