monikaaa132 Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ile czekaliscie na wydanie zielonej karty? od momentu wyjazdu do usa?
mpbc Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Jakoś szybko z 2-3 miesiące, natomiast SSN należy załatwić sobie bezpośrednio bo nigdy nie przyszedł pocztą (choć powinien).
monikaaa132 Posted July 7, 2009 Author Report Posted July 7, 2009 a kurcze bo mam szkole we wrzesniu a wyjezdzam do usa dopiero w przyszlym tygodniu a ta zielona karte trzeba odebrac osobiscie czy mozna przez kogos z rodziny np tate;d nie orientuje sie wogole w tym temacie;P i nie wiem na kiedy zalatwic sobie bilet powrotny ;d
sly6 Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Moze ktos Ci ta karte odebrac i przeslac do Polski no ale jest to ale Nie wiem czy wiesz ale teraz USA zwracaja uwage na kogos kto siedzi dluzej po za USA niz w samym USA i jak nie chcesz miec problemow na granicy to wyrob sobie paszport bialy w USA,,to jest dla takich osob jak TY i wtedy bedziesz spokojna na granicy ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.