literak Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Cześć! Zastanawiam się nad jedną istotną rzeczą. Wiele college'ów w USA ma required minimum 100 on TOEFL iBT. Zastanawiam się co się stanie jeżeli będę miał np 93. Odrazu odrzucą moją aplikację czy muszę zdawać jeszcze raz żeby przebić to głupie 100? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Jezeli pisza ze minimum jest 100, wierz im, ze minimum jest 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Odpowiedz na zadane pytanie jest Nie nie przyjma cie na studia jesli nie masz wymganych 100 punktow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
literak Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 a inna bajka jest z recommended, prawda? jak pisza ze recommended 100, to mozna miec jeszcze 95? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Jesli mowia recommended to moga byc jakies ustepstwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kara_kc Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 to zależy od szkoły. u mnie wymagane było 100, a ja dostałam 99 i nie miałam już dość czasu, żeby zdawać jeszcze raz. Poszłam pogadałam i rozpatrzyli moją aplikację, ba nawet pozytywnie . Ale jeśli masz jeszcze czas, żeby zdać i poprawić wynik to lepiej tak zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.