kreskaa Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 Witam, chciałam jechać do USA w te wakcje, ale niesety nie wyszło. Wybrałam wszystko...i...no czasami tak bywa:( teraz znowu sie motam, i nie wiem co wybrać. Pomóżcie mi:( Nastawiam sie na zawiedzanie, ale chce coś zarobic a później pozwiedzać kraj. Zdecydwałam sie na wyjazd z Camp America ale nie wiem czy W&T czy inny...lecę pierwszy raz. Zawsze byłam zafascynowana tym krajem. Pomóżcie. Mowa o wyjeździe w wakacje 2010 roku. PS:pozwólcie ze bede również zadawać tutaj pytania;) Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 witaj oczywiscie ze mozesz zadawac pytania ale zacznij od przeczytania dzialu work i travel i jak bedziesz miec dodatkowe pytania lub tez czegos nie bedziesz rozumiala wtedy smialo pytaj
adam2008 Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 jestes maturzystka czy studentka a nie myslalas o Au-Pair program ??
kreskaa Napisano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 jestem studentką, takze w gre wchodzą tylko te wakacyjne wyjazdy 3-4 miesięczne. jak wybrać miasto w którym chce sie pracować? Czym sie kierować? zagubilam sie;/ a wszytsko miłam pouklądana a teraz BUK tyle wątpliwości;/
adam2008 Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 ale ty chcesz wyjechac jako operka na 3-4 -ce i interesuje cie konkretne miasto tak ?? bo nie rozumiem
sly6 Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 adam prosze przeczytaj posty jej jeszcze raz : Nastawiam sie na zawiedzanie, ale chce coś zarobic a później pozwiedzać kraj. Zdecydwałam sie na wyjazd z Camp America ale nie wiem czy W&T czy inny jestem studentką, takze w gre wchodzą tylko te wakacyjne wyjazdy 3-4 miesięczne. Ona chce wyjechac przez work i travel lub tez camp,,zadne au pair I dlatego tez pyta sie jakie ma wybrac miasto ,,moze aby dostac prace lepsza,aby sie czuc dobrze w nim..
adam2008 Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 sorry nie trafilem pozostaje mi polecic stronki biur ktore sie tym zajmuja http://www.whynotusa.pl/index.html http://www.go2usa.pl/start/index.html
sly6 Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 nic nie szkodzi moze z tych stronek kolezanka sie czegos dowie wiecej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.