kreskaa Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Witam, chciałam jechać do USA w te wakcje, ale niesety nie wyszło. Wybrałam wszystko...i...no czasami tak bywa:( teraz znowu sie motam, i nie wiem co wybrać. Pomóżcie mi:( Nastawiam sie na zawiedzanie, ale chce coś zarobic a później pozwiedzać kraj. Zdecydwałam sie na wyjazd z Camp America ale nie wiem czy W&T czy inny...lecę pierwszy raz. Zawsze byłam zafascynowana tym krajem. Pomóżcie. Mowa o wyjeździe w wakacje 2010 roku. PS:pozwólcie ze bede również zadawać tutaj pytania;) Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 witaj oczywiscie ze mozesz zadawac pytania ale zacznij od przeczytania dzialu work i travel i jak bedziesz miec dodatkowe pytania lub tez czegos nie bedziesz rozumiala wtedy smialo pytaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam2008 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 jestes maturzystka czy studentka a nie myslalas o Au-Pair program ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreskaa Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 jestem studentką, takze w gre wchodzą tylko te wakacyjne wyjazdy 3-4 miesięczne. jak wybrać miasto w którym chce sie pracować? Czym sie kierować? zagubilam sie;/ a wszytsko miłam pouklądana a teraz BUK tyle wątpliwości;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam2008 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 ale ty chcesz wyjechac jako operka na 3-4 -ce i interesuje cie konkretne miasto tak ?? bo nie rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 adam prosze przeczytaj posty jej jeszcze raz : Nastawiam sie na zawiedzanie, ale chce coś zarobic a później pozwiedzać kraj. Zdecydwałam sie na wyjazd z Camp America ale nie wiem czy W&T czy inny jestem studentką, takze w gre wchodzą tylko te wakacyjne wyjazdy 3-4 miesięczne. Ona chce wyjechac przez work i travel lub tez camp,,zadne au pair I dlatego tez pyta sie jakie ma wybrac miasto ,,moze aby dostac prace lepsza,aby sie czuc dobrze w nim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam2008 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 sorry nie trafilem pozostaje mi polecic stronki biur ktore sie tym zajmuja http://www.whynotusa.pl/index.html http://www.go2usa.pl/start/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 nic nie szkodzi moze z tych stronek kolezanka sie czegos dowie wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.