kaswaw Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Witam...za 5 dni jadę po wizę B-2 wraz z mężem. Byłam 3 razy w USA wcześniej (na 10 letniej wizie, której czas dobiegł końca). Teraz znów staram się o wizę turystyczną. Mąż także (nie miał wizy jeszcze). Mam nadzieje, że dostaniemy, bo planujemy miesiąc miodowy na Florydzie Mam pytanie o wydruk wniosku DS-156 i DS-157. Nie mam w domu drukarki laserowej więc zapisze wypełniony wniosek zapisze na CD i w pracy wydrukuje, ale czy to ma być wydruk dwustronny czy każda strona na osobnej kartce? Z góry dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 W Krakowie nalezy miec ds 156 na obu stronach wydrukowany,,w Warszawie nie wiem czy cos sie zmienilo ale mozna bylo miec 3 kartki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaswaw Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 Interesuje mnie Kraków. A więc rozumiem, że druk dwustronny laserowy. DS 156 ma 3 strony, czyli jedna kartka będzie dwustronna (z danymi), a trzecia strona będzie pojedyncza (z kodem kreskowym) Dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 dokladnie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.