zajacowa78 Napisano 29 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2009 Pytam w imieniu przyjaciol z Polski. Malzenstwo z dzieckiem. Byli ostatnio w stanach na wakacjach, wszyscy maja wizy turystyczne na 10 lat. Czy jest dla nich jakas szansa zeby zalegalizowac sie w usa? czy jest jakis sposob, sponsorstwo czy cos innego? Prosze o odpowiedz, pozdrawiam wszystkich:)
sly6 Napisano 29 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2009 Niech Ci znajomi wejda na forum i poczytaj troche(mozesz i Ty tez poczytac) jak jest z wyjazdem i legalizacja pobytu..Bo nie dawno nawet powstal znow podobny temat..
zajacowa78 Napisano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 30 Lipca 2009 Sly6 sorki ze ja tak wpadlam bez czytania, po prostu jestem z doskoku na necie, ale zaraz poszukam cos w temacie. Jesli pamietasz temat tamtego watku to napisz mi prosze. Pozdrawiam:)
donata771 Napisano 30 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2009 http://www.usa.info.pl/board/Emigracja-t14021.html tu masz link do poczytania a ja napisze tak....bez sponsora(najblizszej rodziny-Mama Tata Brat Siostra)niestety wczasy 6 miesieczne pozostaja....
danio94klin Napisano 30 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2009 Mi zawsze takim dla dobrym krajem dla rodziny z dzieckiem itp. wydawała Kanada która tak naprawdę jest bardzo podobna do USA tylko nieco spokojniejsza, przynajmniej takie jest moje odczucie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.