Skocz do zawartości

Kurs Dolara

tropsik123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Większość analityków pisze, że kurs dolara w Polsce może obniżać się do września właśnie, ale wiadomo jak jest z analitykami walutowymi, najlepsi sa tacy którzy potrafią wytłumaczyć, czemu ich wczesniejsze prognozy się nie sprawdziły.

Napisano

Moim zdaniem kurs dolara będzie spadał, prawdopodobnie aż do końca roku. Jednak nie będą to zmiany tak duże jak na przykład w połowie zeszłego roku, tylko co najwyżej o 3-4 grosze tygodniowo, a co jakiś czas będzie korekta o kilka groszy w górę.

Opłaca się poczekać jeżeli zamierzasz kupić większą sumę 10-20tysięcy, wtedy można zaoszczędzić parę groszy.

Ja wczoraj wieczorem miałem wolne parę złoych, sprawdziłęm cenę w kantorze 2.99/$ i kupiłem kilkaset, bo uznałem że to całkiem dobra cena

Napisano

manolo3000 musialo by sie nie wiadomo co stac aby kurs dolara spadl jak rok temu,,spadek bedzie ale pare grosz ..to widac nawet po kantorach ze spadek jest minimalny...

Napisano

jak znowu spekulanci popracują-to $ może spaść i to sporo, w koncu jest paru ludzi i organizacji [panstw] które nas mogą kupić z gów..ami do 4-go pokolenia, ja bym poczekał, dobre i 10 groszy w dół.

Napisano

Nie da się przewidzieć cen, nikt tego nie wie. waluty sa silnie związane z giełdami . Patrzymy na giełdy. W dużym skrócie - jeżeli giełdy idą w góre i notowania na koniec dnia sa dodatnie - to $ spada, i odwrotnie (choć sa wyjątki i określone zależności ).

W 2008 roku średnie kursy dolara:

lipiec - 2.0674

sierpień - 2.1926

wrzesień - 2.3497 - 2.43

pażdziernik - 2.6980

listopad- 2.9200

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...