hciuku Napisano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2010 a ja mam pytanie na które odpowiedzi tu nie widziałem .. podczas wystąpienia o polskie prawo jazdy na podstawie amerykańskiego to amerykańskie prawo jazdy zostaje zatrzymane w WORDZIE/Urzędzie Komunikacji czy oddają je tak jak było wspomniane po ustaleniu autentyczności ?
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2010 nikt Ci tego prawka nie odda....dostajesz polskie i juz a ze potem wracasz do USA i bierzesz duplikat bo masz do tego prawo to inna sprawa
hciuku Napisano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2010 czyli jak dobrze rozumuje .. to po zamianie amerykańskiego prawka na polskie to zagraniczne zabierają .. ale gdy wrócę do stanów to mogę się ubiegać o duplikat tego prawka (które mi zabrali w Polsce po zamianie ich na polskie prawo jazdy) aby dalej mieć możliwość przemieszczania się samochodem ?
sly6 Napisano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2010 nie musisz brac duplikatu jesli bedziesz miec prawko z Polski plus prawo jazdy miedzynarodowe ze soba na terenie USA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.