tomekolodziej Napisano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2009 Nigdy nie myslalem ze sie zgodze z Kubaki. Zaplac i juz. Pewnie w umowie miales ze trzeba miec np 25$ albo jakies tranzakcje miesieczne czy cos podobnego. Chyba ze nie zamierzasz mieszkac w stanach i nie potrzebna Ci historia kredytowa. Tak jak napisal Kubaki z nimi nie wygrasz.(mialem podobna sytlacje)
bigguy Napisano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2009 tomekkolodziej jak sie tak martwisz o historie kredytowa to splacaj za jakis czas wypadnie cos nowego, inni bank go przekreci na jakies fee, a moze firma ubezpieczeniowa, operator sieci komorkowej, telewizja kablowa, a moze rachunek medyczny bo chlopak zlamal noge (odpukac) i nie mial ubezpieczenia i teraz ma taki rachunek ze bedzie splacal przez kilka lat a w ciagu tych kilku lat nnie wiadomo co sie jeszcze wydarzy, w ten sposob mozesz sobie tyrac na rachunki cale zycie z nimi nie wygrasz???? a co mu zrobia ???? nic mu nie zrobia ja osobiscie bym nie zaplacil
tomekolodziej Napisano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2009 Pewnie ze nic mu nie zrobia na 100% nie beda go szukac. Ale jest zawsze ale powiedzmy ze chcesz dostac pozyczke na dom wszyscy dostaja pozyczke powiedzmy na 5% ale ty dostajesz(jesli wogole dostaniesz) na 6.5% i co wtedy? Przez kilka lat zaplacisz wiecej odsetek niz te 800$ ktorych nie zaplaciles. Wszystkie problemy z historia kredytowa zaleza tylko od ciebie, jeli sie tym zajmiesz wczesniej to nie dostaniesz ani zadnych extra fee ani kar. To tyle z mojej strony. Nie wiem moze w Chicago nie potrzeba historii kredytowej tam sie pewnie i tak wszystko za cash kupuje
kubakj Napisano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2009 tomekkolodziej jak sie tak martwisz o historie kredytowa to splacaj za jakis czas wypadnie cos nowego, inni bank go przekreci na jakies fee, a moze firma ubezpieczeniowa, operator sieci komorkowej, telewizja kablowa, a moze rachunek medyczny bo chlopak zlamal noge (odpukac) i nie mial ubezpieczenia i teraz ma taki rachunek ze bedzie splacal przez kilka lat a w ciagu tych kilku lat nnie wiadomo co sie jeszcze wydarzy, w ten sposob mozesz sobie tyrac na rachunki cale zycie z nimi nie wygrasz???? a co mu zrobia ???? nic mu nie zrobia ja osobiscie bym nie zaplacil I ty pracowales w banku?? Bron boze od takich specjalistwo moja rodzine. Wujek dobra rada.
bigguy Napisano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2009 mozesz sluchac lepszych specjalistow kubaki tylko uwazaj zeby Cie nie przekrecili bo teraz pelno takich wielkich specjalistow lacznie z wielkim Benem na czele
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.