kpawelek7 Napisano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam! Moja dziewczyna przyleciala na wize turystycznej do USA wize ma na 2 lata na lotnisku wbili jej na 6 miesiecy wiec po 5,5 miesiacach wrocila do Polski gdzie obecnie przebywa juz 3 miesiace i co dalej kiedy moze wracac z powrotem do USA i co w USA zrobic zeby byla legalnie i nie musiala wracac po 6 miesiacach lub szybciej (zalezy od pieczatki na lotnisku) moze szkola albo wiza narzeczenska?? albo cos innego?? Co proponujecie?? Ja mam Green Card ale do zdania obywatelstwa brakuje mi 3.5 roku!
sly6 Napisano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2009 wiza narzeczenska odpada bo nie masz obywatelstwa pozostaje przedluzenie pobytu lub tez zmiana wizy na teren USA lub tez wyjaz z wiza studencka a kiedy ma wracac to nie ma dobrej odpowiedzi..bo raz jednym sie udaje a drudzy maja problem z anulowaniem wizy i wbitym zakazem wjazdu na pewien okres czasu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.