gacus Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Napisano 16 Września 2009 szczesliwie paszport dotarl:) z wiza na 2 lata:) ja wiem ze we wnioskach nie klamalem wiec musi byc ok;) Tylko dziwi mnie ze na 2....... Nie raz czytalem ze dostaje sie na 1 rok, 5 lub 10..... Najwazniejsze ze jest:D Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow;)
sly6 Napisano 17 Września 2009 Zgłoś Napisano 17 Września 2009 jak grzecznie wrocisz z usa to zazwyczaj nastepnym razem osoby dostaja na 10 lat takie jak ty
gacus Napisano 21 Września 2009 Zgłoś Napisano 21 Września 2009 jak grzecznie wrocisz z usa to zazwyczaj nastepnym razem osoby dostaja na 10 lat takie jak ty jak juz tam bede, bede mial pewien obraz na zycie tam..... a co jesli zycie tam spodoba mi sie bardziej niz tu......?? napewno jest to kraj ktory ma potencjal....ale czy ten potencjal moze miec na mnie wplyw? udanego pobytu Dzieki:) Bede sie staral zeby byl mily:D
danik Napisano 21 Września 2009 Zgłoś Napisano 21 Września 2009 jak juz tam bede, bede mial pewien obraz na zycie tam.....a co jesli zycie tam spodoba mi sie bardziej niz tu......?? czyli jak większości będziesz miał dylemat czy wracać z powrotem:P ale jeśli nic cię nie trzyma tutaj to cię będzie kusiło;)
sly6 Napisano 22 Września 2009 Zgłoś Napisano 22 Września 2009 gacius masz jeszcze duzo czasu aby zaznajomic sie z przepisamy,z tym co mozesz zrobic tam legalnie itp..dobrze zapoznaj sie z forum i to jest jedyne co mozesz teraz zrobic aby nie wpasc w rece oszustow i naciagaczy czy to beda Polacy czy tez inne Narodowosci wliczajac w to zwyklych Amerykanow... ps wtedy Twoj pobyt moze byc ok i nie bedziesz miec potem przezyc niemilych
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.