aeris Napisano 12 Września 2009 Zgłoś Napisano 12 Września 2009 jestes naprawde slodki z tym Twoim przezywaniem.
gabrielangel Napisano 13 Września 2009 Zgłoś Napisano 13 Września 2009 Moze wyjasnisz tez przy okazji pod jakim wzgledem 747 jest najlepszym samolotem pasazerskim na swiecie i w ogole jakie kryteria okreslaja "najlepszy samolot pasazerski". Bo z mojego doswiadczenia (lecialem dwa razy ostatnio 747, ktory obslugiwany byl przez najgorsza linie w stanach - United) wolalbym w ciemno A330/340 albo 777.
marysia3003 Napisano 13 Września 2009 Zgłoś Napisano 13 Września 2009 a czy są jakieś lepsze?ja po 2 godzinach lotu-lotem, najchetniej położyłbym sie na ziemi miedzy siedzeniami, a nie jestem walnięty żeby latać lepszymi klasami za 10000zł, ja jak wlatywałem do usa, to napisałem ze mam 15tysiaków zielonych[no miałem tyle w kieszeni] i coś mi tam napisali, dopiero jakaś babka powiedziała żebym szedł do innego wejscia, poszedłem, goscio wypisał jakąś deklaracje, a nie znam angielskiego, zapytał check? ja na to nie -casch, a że kieszen mi odstawała od tej kapuchy, to nawet nie kazał mi wyciągać, na koniec 3 razy powiedział mi goodbay i wyszedłem innym wyjsciem, nikt nawet nie chciał sprawdzać mi bagażu, a mam pytanie, czy ktoś z Panstwa orientuje sie ile i jak kosztuje przepłynięcie np. do nowego jorku statkiem? najlepiej w tę i z powrotem?
sly6 Napisano 14 Września 2009 Zgłoś Napisano 14 Września 2009 marysia moze byc statkiem handlowym takie cos,,szukaj tego na www...
aeris Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Napisano 16 Września 2009 oj, kolega autor sie zawstydzil chlodnego przyjecia jego relacji...
b173345 Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Napisano 16 Września 2009 Trzeba być naprawdę sfrustrowanym polaczkiem aby tak zareagować na czyjś bądź co bądź post o pozytywnym zabarwieniu (jakkolwiek by nie nazwać czyjeś wyraźnie dobre samopoczucie). A kolega autor powinien wstydzić się, że dał się ugiąć takim frustratom.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.