Rademedes Napisano 15 Września 2009 Zgłoś Napisano 15 Września 2009 ja teraz mowie (pisze za siebie) ja bym pojechal bez tego podpisu, urzednik na lotnisku jak bedzie chcial to ma mozliwosc sprawdzenia statusu SEVIS
sly6 Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Napisano 16 Września 2009 ale i tak nie dlugo juz legalnie nie popracujesz,,,no chyba ze ta znajoma Ci pomoze i cos Ci doda bo potem zostaje praca nielegalna..
muzzy Napisano 27 Września 2009 Zgłoś Napisano 27 Września 2009 o te sprawe ja sie dowiadywalem u urzednika na lotnisku w USA jak wlatywalem po raz pierwszy na J1 - bylem bardzo zdzwiony jak urzednik nie wiedzial w ogole co to jest ;-) zebys wiedzial, urzednicy nic nie kumaja Ja oczywiscie tego podpisu nie mialem jak teraz wracalem z Karaibow i sprawa wygladala tak ze na miejsce gdzie jest podpis nikt uwagi nie zwracal. Bez problemu jednak mnie wpuscili. Za to moja dziewczyne drugi urzednik przepytywal 20 minut i zapewnial ja ze juz nie moze wjechac bo skonczyla praca, zenada. W koncu podszedl do swoich kolegow i powiedzieli oczywiscie ze moze wjechac i zeby jej nie robil problemow
Rademedes Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 ilu urzednikow tyle opinii ;-) najlepsze, ze kazdy nastepny jest "wazniejszy" i twierdzi, ze poprzedni nie ma racji tak naprawde moga odmowic wjazdu i niewiele mozna z tym zrobic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.