ela-ogonek Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Napisano 16 Września 2009 Witam kolejne z pytan ktore rodzi sie po drodze jestem juz na K1 w USA niedawno sie przeprowadzilismy do nowego domu, moj adres dla USCIS to adres rodzicow przyszlego meza, miejsce do ktorego sie przeprowadzilismy znajduje sie jakies 5 minut drogi od nich. Pytanie z mojej strony czy musze zmienic teraz adres w dokumentach czy moge wypelnic dokumenty AOS z nowym adresem. Jezeli zmieniam adres w USCIS teraz to znaczy wystarczy jak zadzwonie na infolinie, w zwiazku z tym numer mojej sprawy to numer A.... z I-94 czy jest to jakis inny numer, czy ktos wie jakie informacje musze im podac dzwoniac do nich, druga sprawa czy do zmiany adresu musze wypelnic formularz AR-11 i wyslac go do Londynu. Czy moge dookonac zmiany adresu online jeszcze przed slubem czy tylko telefonicznie. Bede wdzieczna za informacje.
KW Napisano 16 Września 2009 Zgłoś Napisano 16 Września 2009 papiery skladasz na nowy adress a w miedzyczasie online zmieniasz adres, chyba tylko ogolnie, a nie wg numeru sprawy bo K1 masz zakonczona a AOS jeszcze nie zaczety ale nich mnie poprawia twoj maz jako sponsor tez musi ich powiadomic o zmianie adresu
ela-ogonek Napisano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2009 Z tego co wyczytalam ja zmieniam adres tylko online bo nie mam jeszcze pending case a moj narzeczony jako sponsor wysyla dokument I-865 na odpowiedni adres czy to wszystko a propo zmiany adresu bedac na K1 jeszcze przed slubem
Saka Napisano 6 Października 2009 Zgłoś Napisano 6 Października 2009 Moje papiery na K1 byly wysylane na adres zony rodzicow, ale w miedzyczasie zona wynajela mieszkanie. Jako, ze ambasada wyslala mi juz dokumenty nic nie zmienilismy. Po slubie, przy procesie o AOS wpisalismy nowy adres, bo wkoncu procedura o K1 sie zakonczyla, ale nic online nie zmienialismy. Moze i mialem szczescie, ale chcialem sie swoimi doswiadczeniami podzielic, bo wkoncu EAD juz mam, a GC idzie poczta (dostalem juz Welcome Notice). powodzenia
ela-ogonek Napisano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2009 Dzieki tez mi sie tak wydaje ale zmienilam adres online a papiery wysle na nowy adres powinno byc ok
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.