bobot48 Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Witam. W lipcu byłem w USA szukałem sobie min laptopa ale nic nie znalazlem. moja dziewczyna zostala tam jeszcze na 2 miesiace i znalazla mi laptopa takiego jak szukalem i w przystepnej cenie. I tu moje pytanie czy istnieje mozliwosc przeslania pieniedzy np na konto osoby legalnie mieszkajacej w usa? Czy poczta lub jakis bank świadcza takie usługi zebym mogl przeslac dolary bezposrednio na kono obywatela USA. Z góry dzieki za pomoc.
sly6 Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 a wysylka przez np.money gram,,z konta dolarowego na konto dolarowe..spytaj sie w swoim banku ile takie cos bedzie kosztowac..
joannasu Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Polecam Western Union. Szybko i pewnie. Pieniadze sa dostepne jeszcze tego samego dnia po wyslaniu, a wlasciwie to zaraz po tym jak wklepia w Polsce transfer do systemu. A stoisko WU w USA mozna znalezc w wiekszosci supermarketow i niektorych aptekach sieciowych. Wystarczy znac nazwisko osoby przesylajacej i kwote, ew. numer transferu.No i trzeba pokazac wlasny dowod tozsamosci, np.polski paszport, chodzi tylko zeby nazwisko odbiorcy sie zgadzalo, nikogo nie interesuje status immigracyjny.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.